Участници

арх. Здравко Здравков Главен архитект на Столична община

арх. Здравко Здравков Арх. Здравко Здравков е роден в Плевен през 1972 г. Завършва УАСГ, специалност „Архитектура” през 1997 г. Дипломира се с проект за търговски център, за който получава награда от Камарата на архитектите. С опит в администрацията, бил е началник на сектор „Градоустройство&rdqu..

повече

инж. Теодор Петков Кмет на район „Витоша“

инж. Теодор Петков Г-н Петков е роден през 1975г. в гр.София. Завършил е в ХТМУ София специалност информационни и управляващи технологии и индустриален мениджмънт. Притежава магистърска степен по "Индустриален мениджмънт" и специализация по "Политически мениджмънт" в Съвета на Европа в С..

повече

Георги Ранчев Управител, Residential Park Sofia

Георги Ранчев Георги Ранчев е управител на „Линднер Имобилиен Мениджмънт” ЕООД, „Резиденшъл Парк София” ЕООД и „Резиденшъл Парк Лозен“ ЕООД от есента на 2007 г., а Председател на Съвета на директорите на „Резиденшъл Парк София Фасилити Мениджмънт” АД от лятото на..

повече

Милко Младенов Кмет на район „Люлин“

Милко Младенов Роден 14.04.1974 г. Завършил е Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски” – инженер магистър, както и магистратура в Юридически факултет на Софийския университет със специалност „Международно право и сигурност”. Владее Руски и английски език.  От септември 200..

повече

арх. Ангел Захариев Управител, AиА Архитекти

арх. Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) – Еразм..

повече

Георги Киров Директор инвестиционни и оценителски консултантски услуги, Colliers International, Bulgaria

Георги Киров Георги Киров е Директор Инвестиционни консултантски услуги в Colliers International. Започва като консултант в отдел Бизнес (офиси) площи през 2002 г. Скоро след това участва в създаването на отделът за Инвестиционни Корпоративни Консултантски Услуги, който оглавява през 2006 г. Отговаря за редиц..

повече

Евгения Караджова Управител, ESRI Bulgaria

Евгения Караджова Евгения Караджова е магистър по компютърни науки, като притежава и втора специалност "Компютърна графика". Тя е дългогодишен представител на българското ИТ общество, пионер във въвеждането на геоинформационните системи (ГИС) в България и признат авторитет в сферата геоинформатиката. П..

повече

Урб. Нурхан Реджеб Place.make

Урб. Нурхан Реджеб Нурхан завършва магистърската и бакалавърската си степен по урбанизъм в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Неговата страст за публичните пространства и застроената среда го отвеждат във Вашингтонския университет в Сейнт Луис (САЩ), където се дипломира като магистър по г..

повече

Любомир Дреков Кмет на район „Лозенец“

Любомир Дреков Любомир Дреков е кмет на район „Лозенец“ -  Столична община. През 2011г. се отказва от мястото си на общински съветник и бива избран от СОС за най- младия районен кмет в столицата. През 2015 г. печели местните избори и става първия преизбран за втори мандат кмет на „Лозенец..

повече

Инж. Тодор Тодоров Старши експерт в Трансконсулт-22, Лектор в Транспортния факултет към УАСГ(Университета за архитектура, строителство и геодезия)

Инж. Тодор Тодоров Образование: Магистър - Строителен инженер „Транспортно строителство”  Университет за архитектура, строителство и геодезия –София ;1983 година Инструктор на одитори по пътна безопасност  Програма „Партньорство за пътища”, на Холандското Правит..

повече

Арх. Любо Георгиев Директор, Софпроект-ОГП, Визия за София

Арх. Любо Георгиев Арх.Любо Георгиев учи архитектура в IUAV (Венеция, Италия) и TU Delft (Делфт, Холандия). Има богат опит като проектант и ръководител на мулти-дисциплинарни екипи. Любо е работил като директор на фестивала ONE ARCHITECTURE WEEK (Пловдив, 2014-2016), водещ проектант в Turenscape (Пекин, Китай 2012 ..

повече

Таня Косева-Бошова Председател на Асоциацията на Собствениците на Бизнес Сгради в България (АСБС) в България

Таня Косева-Бошова 15-годишен опит на българския пазар на недвижими имоти. Била е партньор и управляващ директор на Colliers International, изпълнителен директор на European Trade Center (ETC). Преди да се присъедини към ETC, тя беше изпълнителен директор и партньор в Landmark Property Bulgaria. Основател и пър..

повече

Арх. Димитър Паскалев Архитектоника студио

Арх. Димитър Паскалев Дългогодишен опит в в областта на архитектурното проектиране и градско планиране, с проекти в България, Швейцария, Катар, Южна Корея. Партньор в Архитектоника Студио. Ръководи проектите на Белисимо бизнес център (2006), Софарма и Литекс Тауърс (2011) и Летищна контролна кула София (2012), за ..

повече

Арх. Яни Вълканов Организация „УРБИТАТ”

Арх. Яни Вълканов Арх. Яни Вълканов е архитект и урбанист с богат опит в градското и териториално планиране. Завършил е архитектура в Университета по архитектура, строителство и геодезия и магистратура по Градско планиране и жилищна политика от Университет Линкълн, Велкобритания. Има специализации „Комплексн..

повече

Арх. Иво Пантелеев Управител, А.Д.А.

Арх. Иво Пантелеев Арх. Иво Пантелеев завършва специализация по урбанизъм в Института за политически изследвания - университет "Джонс Хопкинс", Балтимор, САЩ през 1991-1992 г. Защитил е и аспирантура по градоустройство във ВИАС – София, през 1988-1990 г. Носител е на награди в конкурса "Сгр..

повече

Арх. Валери Иванов АТЕК

Арх. Валери Иванов Доц. д-р. арх. Валери Иванов е управител на Проектантско студио „АТЕК-ВД“ ЕООД, сформирано през 1991 г. Творческият колектив работи в областта на устройственото планиране, жилищните и обществени сгради, както и на производствените комплекси. Участвал е с успех в национални и междунаро..

повече

Гл. ас. д-р урб. Ирина Мутафчийска Съюз на урбанистите в България (СУБ)

Гл. ас. д-р урб. Ирина Мутафчийска Г-жа Ирина Мутафчийска е дипломиран магистър урбанист. От 2015 година е главен асистент в катедра „Градоустройство“ на УАСГ и преподава в специалност „Урбанизъм“. Участва в научно-изследователски проекти в областта на местното развитие и управление в екип с преподаватели о..

повече

Стоян Ставрев Представител на ДЗЗД Фонд за устойчиви градове

Стоян Ставрев Г-н Стоян Ставрев е управител на един от партньорите във ДЗЗД ФУГ - „Българска консултантска организация“ ЕООД - компания, специализирана в предоставянето на широк кръг консултантски услуги в областта на регионалното развитие, стратегическото планиране и програмиране, оценката на прое..

повече

Инж. Васил Попов Търговски Директор, Semmelrock Stein+Design

Инж. Васил Попов

Ланд. арх. Иван Мустаков Основател, LandScape Design Studio

Ланд. арх. Иван Мустаков Получава магистърска степен по "ландшафтна архитектура" в ЛТУ, София през 2001 г. Специализира селекция на тревни видове и решения за спортни терени в TopGREEN, Франция (2002). През 2005-2006 г. е хонорован асистен  в Лесотехническия университет, дисциплина "Изграждане и поддъ..

повече

Светла Добрева Редактор "Инвестиционни проекти и инфраструктура", Градът Медиа Груп

Светла Добрева

Проф. д-р инж. Стоян Братоев Изпълнителен директор, Метрополитен

Проф. д-р инж. Стоян Братоев Проф. д-р инж. Стоян Братоев е Изпълнителен директор на „Метрополитен” ЕАД (Софийско метро) от 1999 г. Генерален директор на Общинска фирма „Метрополитен” от 1992 г до 1999 г. От 1998 г. ръководи изграждането и въвеждането в експлоатация на Линия 1 и Линия 2 на метрото в С..

повече

Евгени Крусев Заместник-кмет по направление „Транспорт и транспортни комуникации”

Евгени Крусев

Инж. Стефан Чонков Ръководител отдел Метро Строителство, Джи Пи Груп

Инж. Стефан Чонков Роден в гр. София.   Завършил УАСГ през 2003г. като магистър - специалност ССС. От 2004 г. до 2012 г. работи като проектант във фирма БИАС-М. От 2012 г. до момента работи в Джи Пи Груп, като проектов ръководител и ръководител на отдел Метростроителство...

повече

Инж. Ивайло Деков Ръководител звено проектиране, Евро Алианс Тунели

Инж. Ивайло Деков

Васил Такев Сегментен мениджър Индустрия и Канали за дистрибуция, АББ България

Васил Такев Васил има над 20 години опит в продажбите и управлението на търговски и инженерингови екипи в разнообразни пазарни сегменти. Той е отговорен и управлаява партньорската мрежа в страната и по-специално в развиващите се пазари. Г-н Такев има задълбочени познания в развитието на инфраструкт..

повече

НИКОЛАЙ ТОДОРОВ ОТГОВОРЕН РЕДАКТОР „СГРАДИ И ТЕХНОЛОГИИ“, ГРАДЪТ МЕДИА ГРУП

НИКОЛАЙ ТОДОРОВ

Златни спонсори:

Със съдействието на:

Партньори:

Research & database платформа: