Арх. Равад Чубаси Директор и член на Управителния съвет на Систематика

Арх. Равад Чубаси

Преди да се присъедини към Systematica през 2008 г., Чубаси работи по мащабни проекти в Arata Isozaki (Токио), Kliment-Halsband Architects (Ню Йорк) и други. Той ръководи екип от мултидисциплинарни консултанти за разширяване на границите на науката зад динамиката на мобилността на регионални, национални и градски инженери.

Равад Чубаси взима магистърската си степен по градоустройствено планиране и проектиране на публични политики в Politecnico di Milano, а преди това завършва архитектура в Американския университет в Бейрут през 2002 г. Опитният Чубаси в момента ръководи планиране и изследователски проекти за мобилност в градска среда и сложни сгради с акцент върху градско възстановяване и ново развитие на транспортното планиране, изготвя предпоектни проучвания, като се занимава и с паркинг инженеринг и анализ на пешеходния поток.

Езиковите му умения улесняват комуникацията и разбирането на различни норми, регулации и култури и му помагат да се доближи до конкретни цели на проекта, като същевременно поддържа цялостна визия за другите аспекти на проекта и заинтересованите страни.